Pörgesd fel online rendeléseidet!

Gondolkodtál már azon, hogy hány vásárló megy el az éttermed mellett a neten,
mert nincs vagy gyenge az értékesítési rendszered?
Adj éttermednek egy esélyt és nézd meg demo verziónkat,
vagy tudj meg többet rendszerünk működéséről:

Miért válassz minket?

Mi olyan megoldást nyújtunk az éttermed számára, amivel emberek munkáját megspórolva, előzetes befektetés nélkül jutsz egy profin működő online felülethez.

Célunk, hogy minden általunk üzemeltetett étterem online értékesítése felpörögjön és kiemelkedjen az éles piaci versenyből!

Saját weboldal

Mi elkészítjük számodra a saját éttermed egyedi weboldalát, amin keresztül bárki egyszerűen rendelhet. Nincs átirányítás, nincs közvetítő oldal, mert számunka a TE márkád a fontos. Az általunk készített weboldalak pofonegyszerűek, hogy bárki könnyedén rendelhessen akár 1 perc alatt.

Személyre
szabott design
Reszponzív
megjelenés
Saját
vásárlóbázis
Kártyás fizetési
lehetőség

Saját applikáció

A versenytársakhoz képest, extra rövid idő alatt fejlesztjük le saját éttermi applikációdat Android és IOS rendszerekre. A vásárlók 5 érintéssel vagy akár 1 perc alatt megrendelhetik rajta ételeidet, majd nyomon követhetik benne rendelésük állapotát.

Egyedi
IOS és Android
Pár másod-
perces rendelés
Üzenet küldés
az ügyfeleknek
Biztonságos
fizetés

Marketing szolgáltatások

A rendszer jórészt automatizált, hogy neked csak az étterem vezetésével kelljen foglalkozni. Ezekkel az eszközökkel felszereltük, csak élned kell velük. Megadunk minden segítséget, hogy a szoros piaci versenyben a marketing segítségével, éttermed online látható legyen és marketing szakembereink bármikor állnak rendelkezésére, hogy segítsenek.

Kereső-
optimalizálás
Facebook
menedzselés
Google
Adwords
Okos hírlevél
rendszer

Folyamatos fejlesztés és Support

Az általunk használt rendszer nem csak külsőleg szép, de egyszerű is.
Könnyedén kezelheted a menüket, árakat és akciókat.
A rendszert folyamatosan fejlesztjük így hónapról-hónapra újabb lehetőséget nyitunk meg éttermed számára.
Amennyiben elakadsz, kollégáink állnak rendelkezésedre és segítünk.

Miért válassz minket?

0 Ft befektetési költség!

Nincs fix költség. Árazásunkat úgy alakítjuk ki, hogy neked a legmegfelelőbb legyen.
Nincs kezdőrészlet. A rendszer értéke több millió forint, de mi mégse kérünk előleget vagy kezdőrészletet csakis a havidíjra tartunk igényt.

Amit kérünk

Hiszünk abba, hogy az általunk fejlesztett rendszer komoly forgalomnövekedést indukál, így az étterem profitja is nő. Nincs vesztenivalód.
  • 1 éves szerződés. Ahhoz, hogy egy ilyen rendszer jól működjön időre van szükség!

  • Azt hogy növekedni akarj. Olyan éttermeket keresünk akik, növekedni akarnak és a saját márka építésével együtt!

Jobban megismertem vendégeimet
Debrecen első, szakács által létrehozott Street food és Bisztrokonyha ötvözve, friss, minőségi alapanyagokkal, kreatív ízkombinációkkal. A rendszer segítségével több ezer fős adatbázisra tettem szert, melyek hozzájárulnak jövőbeli email marketingünkhöz és az ahhoz, hogy megismerjem ügyfeleimet!
Sikersztori kevesebb mint fél év alatt
Egyszer megálmodtunk egy olyan éttermet, ahol mindenki otthon érezheti magát, mert családias a hangulat, ugyanakkor különleges gasztronómiai élmények is várják. Ezt most mi megvalósítottuk, modern környezetben, ahol konyhaművészeti remekeinket világbajnok chef-ünk készíti. Az igénybe vett Facebook marketing jelentős növekedést produkált az oldalt követők számában, mely közvetetten támogatja a forgalom növekedést is, hiszen a heti és napi menüt tartalmazó Facebook posztok hatékonyabbak eljutnak a célcsoporthoz.
A weblapom egy pénztermelő eszköz lett
Bisztrónk és pizzériánk filozófiája, hogy minden korosztály számára olyan ételeket kínáljunk elérhető áron, melyek professzionális módon készültek, finomak és stílusosan vannak tálalva. Csak a minőséget vesszük komolyan a többit csak lazán, könnyedén! :) A Facebook hirdetések profi célzásának és rendszerességének köszönhetően jelentős mértékben nőtt weboldalunk látogatottsága, mely tudjuk, hogy hosszú távon hozzájárul a forgalmunk növekedéshez is.
Igazán elindult a kiszállításom
Minden az alapanyagon múlik – kezdetek óta ez a meggyőződésünk vezérel minket. Legyen az egy burger, debreceni páros vagy egy kolbi roll, tudjuk, hogy csak úgy adhatunk jót és minőségit, ha minden apró lépés, minden alapanyag kiváló minőségű. A Facebook oldalunk profi megjelenése, a látványos hirdetések és a felhasználóbarát rendelési rendszer hatalmas forgalomnövekedést eredményezett a weboldalunkon történő rendeléseken keresztül.
Street Bisztró
Debrecen
Jobban megismertem vendégeimet és több ezer fős saját adatbázist tudtam építeni!
The Flat Bistro
Debrecen
Facebook követőink száma 200%-al növekedett fél év alatt.
Like Bisztró
Budapest
Weboldalunk nézettsége 300%-al nőtt 2 hónap alatt.
Ikon Street
Debrecen
Rendeléseink száma 600%-al növekedett fél év alatt!

Kérj demo hozzáférést!

Ha rendszerünk felkeltette érdeklődésedet és valóban szeretnél fejlődni,
akkor küldd el hozzáférés igénylésedet.
Igénylésed beérkezése után bepillantást nyerhetsz rendszerünkbe
és hogy valóban milyen egyszerű is a kezelése.